Analytics

Met een gratis web analyse pakket als Google Analytics kunt u het gebruik van uw website analyseren en uw online marketing activiteiten verbeteren.

Web analyse is het meten, verzamelen, analyseren en rapporteren van bezoekers informatie ten behoeve van het begrijpen en optimaliseren van het gebruik van internet.

Een web analyse pakket is cruciaal voor effectieve internetmarketing activiteiten, dus bijvoorbeeld ook voor zoekmachine adverteren. Google Analytics is het meestgebruikte, gratis web analyse pakket. Door middel van de juiste implementatie en monitoring van de resultaten, krijgt u grip op de prestaties van uw website en uw online marketing activiteiten.

Google Analytics door webCAMPAIGNER

Google Analytics kan gekoppeld worden aan Google Ads en Google Search Console om meer en betere inzichten te creƫren. Naast webstatistieken als aantal bezoekers en herkomst van bezoekers, biedt het pakket de mogelijkheid om bezoekers te segmenteren en behaalde doelen te meten. Dit kunnen bijvoorbeeld offerte aanvragen, inschrijvingen voor een nieuwsbrief of verkopen zijn.

Wij helpen u graag bij de implementatie en inrichting van Google Analytics en zorgen ervoor dat de resultaten van uw website inzichtelijk worden gemaakt. Dit kan door uw doelstellingen te vertalen naar meetbare doelen en deze in te stellen in Google Analytics. Afhankelijk van de aard en doelstellingen van de website wordt bepaald welke statistieken worden opgenomen in de rapporten, die u ontvangt. Vervolgens worden deze gerapporteerd in heldere, periodieke rapportages.

WebCAMPAIGNER kan ook de periodieke rapportage en analyse voor u verzorgen. U ontvangt dan wekelijks of maandelijks een rapportage met daarin de meetresultaten en analyses en adviezen op basis van de metingen.

Web analyse door webCAMPAIGNER:

  • Continue monitoring van de prestaties van uw website en zoekmachine marketingactiviteiten;
  • Heldere analyses, rapportages en adviezen.